טוסטוסטרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2016 | 19:10 | מאת: דן

שלום אני (בן41) מקבל כבר 5 חודשים טיפול בטוסוטוסטרון תחליפי (בתחילה ג'ל ולאחר מכן נבידו) בגלל רמות נמוכות של ההורמון. (רמת פרולקטין תקין) בדיקת דם מהיום רמת ההורמון הכללי בדם נמוכה יחסית: (TESTOSTERONE 7.31 NMOL/L (5.80- 28.00 (........*) האם זה 7.31 זה סביר לאחר 5 חודשי טיפול? לאיזה רמה עלי לצפות בטיפול בנבידו? יש סיבות לכך שעל אף טיפול הרמה לא עולה בצורה משמעותית? ושאלה צדדית, עשיתי בדיקת PSA והיא יצאה תקינה אני יכול להיות רגוע לגבי הערמונית מבחינת הטיפול בטוסטוסטרון? PSA 0.57 NG/ML תודה רבה

בעצם קיבלת זריקת נבידו אחת או שתיים בתקופה זו והרמה סבירה. לעיתים יש לצופף המרחק בין הזריקות. אתה יכול להיות רגוע לגבי הערמונית. גם מבחינת הגיל אינך בקבוצת הסיכון עדיין. כדאי שתתייעץ על נושאים אלו עם הרופא/ה המטפל/ת. הרי מישהו רושם לך המרשם לנבידו ומישהו ערך בירור מדוע לבחור צעיר ובריא אין טסטוסטרון תקין. אזי כדאי להתייעץ עם אותו מישהו/י.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים