בעיות בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/05/2015 | 19:55 | מאת: מאיר

אני בן 27 ויש לי חברה כבר מספר חודשים ובחודש האחרון אני סובל מקושי בלהגיע לזקפה, התופעה קוראת אחד לכמה ימים ומסיבה שלא ברורה לי ובד"כ חולפת אך גם כשהיא חולפת אני לא מרגיש שהיא חזקה כפי שהייתה בעבר, פניתי לרופא המשפחה ששלח אותי לבדיקות דם' הורמונים ומחלות מין והכל היה תקין, לדעתו זה פסיכולוגי והוא רשם לי מס' כדורי סיאליס ליתר בטחון, לקחתי פעם אחת ואכן התופעה חלפה לגמרי ולאחר 10 ימים שוב חזרה הבעיה...אני לא רואה שום סיבה פסיכולוגית שיכולה לגרום לכך אך כמובן שיש חשש שמלווה אותי לפני אקט מיני ...האם עלי לדרוש בדיקה אצל אורולוג? מהי דעתך לבעיות האפשריות?

לפי מה שאתה מתאר אין מקור גופני. אם יש מצבים בהם אתה מגיע לזקפה מצוינת (גם בלי כדור), הרי הגוף שלך יודע לייצר זקפה ואם היא לא נוצרת המקור הוא חרדת ביצוע. אתה חושש שהאיבר לא יעמוד והחשש או חרדה הם הנבואה שמגשימה את עצמה, כלומר מפילים את הזקפה. כדור יכול לסייע, אך פעמים רבות אינו פותר, מה גם שאני לא חושב שבחור צעיר ובריא כמוך צריך לתפקד עכשיו רק בסיוע כדור. על כן המלצתי הינה שאם הבעיה ממשיכה, תפנה לטיפול פסיכולוגי (אשר מטפל במקור של הבעיה - חרדת ביצוע). רשימת מרפאות מוסמכות לטיפול מיני תוכל למצוא באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים