אין שפיכה בכל מצב עם אשתי ובאוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/12/2020 | 17:27 | מאת: סבא

אני בן 82, מזה שנים רבות משתמש בציפרלקס. יש גם ירידה בתיפקוד הכלייתי. אני לא מצליח כבר שלוש שנים להגיע לשפיכה, למרות שיש לי זיקפה גם עם אשתי וגם באוננות.

האם אתה מגיע לאורגזמה ללא שפיכה? כלומר תחושה טובה בסיום. או שמא אין שפיכה ואין אורגזמה? גם צירפלקס וגם ירידה בתפקוד כילייתיי עשויים לפגוע ביכולת לשפוך.

16/12/2020 | 11:10 | מאת: סבא

תודה על התגובה. יש לי זיקפה, הנמשכת כמה דקות ואחר כך יורדת כי לא מורגשת התקרבות לשיא. אין שפיכה, אבל יש הנאה מעצם המגע והחיבוקים. יש איזו תרופה שיכולה לעזור לי?

צריך לדעת מה הסיבה לפני שמכוונים לטיפול, תרופתי או אחר. יש מגוון סיבות לתופעה שאתה מדווח. יש צורך בתשאול ובירור רפואי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים