אני רוצה תרופה שתוריד לי את החשק המני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/11/2020 | 16:47 | מאת: מחמד

אני נשוי רוצה תרופה שתוריד לי את החשק המני לא לגמרי שיהיה לי אפשרות פעמים לשבוע לא יותר אם אפשר תעזרו לי

15/11/2020 | 16:58 | מאת: מחמד

אני נשוי בן 35 עושה יום יום סקס אשתי לא רוצה אז אני רוצה תרופה שתוריד לי את החשק לפעמים בשבוע לא יותר אם אפשר תודה

תרופה כזו היא בעצם תרופה מסרסת, שכן היא פוגעת בייצור הורמון החשק (טסטוסטרון). היא אינה מיועדת לאנשים בריאים. לא כל פעם שיש לך חשק אתה צריך לעשות סקס עם אשתך. אם היא אינה רוצה אתה יכול להתיידד עם יד ימין, שמאל או לשלוט על היצר ולא לתת לו לשלוט עליך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים