שלום לגבי המכשיר אנדרו פינס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/11/2020 | 21:55 | מאת: יותם באונשטיין

שלום רציתי דקה מזמנכם רציתי לברר על המכשיר אנדרו פינס האם יש באמת תוצאות חיוביות אם עובדים לפי הספר? שואל האם יש השלכות עתידיות כמו אימפוטנציה וכו' למרות כול האישורים של משרד הבריאות האירופאי אמריקאי בנוסף עשיתי ניתוח בקע מפשעתי, זה יכול להשפיע? מומלץ, לא מומלץ? הפין שלי במצב זקפה 12 לכן אני מאוד בעניין.. תודה רבה!

בוא נעשה סדר. האישור של המשרדים שאתה מצטט אינו אישור שהמכשיר גורם להארכת הפין. זה בסך הכל אישור שניתן להשתמש במכשיר והוא אינו מזיק. כתבתי רבות על המכשיר בפורום זה. איני ממליץ על שימוש במכשיר. תוכל להשתמש במנוע החיפוש של הפורום ולמצוא תשובות מן העבר. מעבר לעובדה שגודל הפין שלך במצב זקפה הוא ממש בתוך הטווח הממוצע בו נמצאים 95% מהגברים. שורה תחתונה - לא מומלץ.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים