שפיכה ללא אורגזמה וגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/11/2020 | 20:50 | מאת: משה

היי אני פשוט אובד עצות. אני מסורתי בן 28 ולא מרבה לאונן,אולי כל חיי אוננתי 8 פעמים, עם זאת "שכבתי" פעמיים בחיי עם קונדום וגמרתי תוך 5 שניות לצערי. כדי לספק את החשק המיני אני משתמש בצעצוע מין דמוי וגינה וכל פעם שאני מגיע ממש לפני גמירה, אפילו יש נוזל קדם שפיכה, אני עוצר. בפעם האחרונה שעשיתי זאת יצא לי נוזל זרע תוך שניות בודדות ללא גמירה, כלומר לא חשתי אורגזמה, אשמח לדעת אם זה בעייתי, בנוסף הזרע שלי בעל גוון צהוב, יש לציין שעשיתי תרבית שתן ובדיקת דם לגילוי מחלות מין וב"ה הכל תקין, אין לי עם מי לשוחח בנושא ואשמח לדעת אם אני צריך לעשות המשך בירור ועם מי. תודה.

מה שאתה מתאר על פניו לא נשמע בעייתי. מדובר בסוג של אוננות, ובגלל התדירות הנמוכה, גם רמת הגירוי שלך מאוד מאוד גבוהה ולכן השליטה על יציאת נוזל קדם השפיכה קשה לך. נשאלת השאלה מדוע אינך מוצא זוגיות ומביא את המיניות שלך לידי ביטוי בדרכים שונות מאלו בהן אתה עושה זאת כעת?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים