בעיות זקפה של הבן זוג

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/10/2020 | 13:04 | מאת: רוית מזרחי

בן זוגי ואני מאוד אוהבים אחד את השני אך מההתחלה היה מצב שאיני רגילה אליו בסקס. כדי שיעמוד לו אני צריכה לגרות לו את האיבר ידנית עם ג'ל ולעיתים יחסית קרובות הוא מאבד את הזקפה בזמן הסקס ואני צריכה להעמיד לו שוב ידנית. דיברנו על כך רבות, ניסיתי להציע תנוחות אחרות, דברים שידליקו אותו, אבל הוא טוען שהוא פשוט כזה ושהירידה הזקפה נגרמת בגלל זוית לא טובה או טמפ' הנרתיק שלי. תובנות?

הבסיס לקשר הוא האהבה הרבה והדדית שאת מתארת. לא תיארת את הרקע הרפואי של בן זוגך, אפילו את גילו איני יודע וכמו כן אם יש מצבים בהם הזקפה עומדת מצויין, גם בלי סוג הגירוי שאת מתארת. ייתכן ומדובר בסוג של הרגל הגורם לו מעט חרדת ביצוע אם מנסים לחרוג מאותו הרגל. זה מחדד את הצורך בתקשורת אינטימית ומינית וכן את הצורך בגיוון (כפי שהצעת) ומציאת תנוחות אחרות, כגון אלו שאינן מחייבות זקפה חזקה וביקור בנרתיק... ואם זה ממשיך, מציק לך בתוך קשר טוב, כדאי שתיגשו יחד לייעוץ אצל רופא מומחה בסקסולוגיה, כדי לשלול מקור גופני ולחזק את הצד הסקסולוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים