זקפה חלשה..............

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/10/2020 | 19:41 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר אני אדם בריא אך חרדתי מאוד ביום יום שלי. עד לאחרונה לא הייתה לי בעיה כזאת אבל הכרתי את חברה שלי שאני איתה כבר שנה וקצת והיא בתולה והיה לה קשה בהתחלה לקח כמה זמן עד שהיא רצתה לנסות והיא הייתה סגורה בפניי ועכשיו כל מפגש מיני אני בלחץ ובמשחק המקדים הוא עומד חזק מאוד אבל ברגע שמגיעים לרגע האמת הוא מתחיל ליפול ואני מתחיל להילחץ האם הבעיה היא רק פסיכולוגית או גם אפשרות לגופנית?

08/10/2020 | 19:42 | מאת: אנונימי

בן 25*

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. במשחק המקדים עומד לך חזק מאוד כפי שאתה מדווח, כלומר הגוף שלך בריא ויודע לייצר זקפה טובה. במצבים מסויימים היא נופלת. כלומר, הבעיה היא במצבים, לא בגוף. בינתיים נסה להתמקד בהנאה מינית שאינה כרוכה בחדירה וביצוע. אם זה ממשיך ומציק לך גש להתייעצות עם מטפל מיני מוסמך, על מנת לבחון יחד דרכי טיפול מתאימות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים