תפקוד וקושי בזוגיות - שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/08/2020 | 16:06 | מאת: אפי

שמחתי לקרוא על השיטה הקוגנטיבית המטפלת בבעיה מהשורש. אני בן 45+ ויש לי קושי בעיקר בשפיכה המוקדמת וגם בחוסר אונות. א. אני מעוניין לשמוע בגדול מה צורת הטיפול וכמה זמן ? ב. האם חיברת ספר על שיטה זו? והיכן ניתן להשיגו ? תודה מראש (אין לפרסם סוגריים אלו - כיון שיש לי אנטרנט מסונן - אשמח לקבל התשובה למייל ללא קישור)

שלום לך שפיכה מהירה היא בדרך כלל תוצאה של רגישות והתלהבות ללא ריכוז ברגע, או של הרגל. הטיפול הוא הדרכה לאוננות בבית ועם בת הזוג- ללמוד להיות ברמות ריגוש שונות עולות ויורדות בצורה מכוונת תוך ריכוז ברגע בתחושות בגוף. יש ספר פזם של הלן קפלן. בעיה בזקפה בזמן התעלסות או לקראת חדירה, לאחר שלילת גורם רפואי הטיפול הוא על ידי לימוד להיות בחוויה של הרגע כדי להתגבר על חרדת ביצוע. אורך הטיפול לרוב מכמה שבועות עד כמה חודשים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים