הקשר בין עישון מריחואנה לבעיות בתפקוד המיני(גבר)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/08/2020 | 23:46 | מאת: בחור

שלום, אני גבר בן 21 לאחרונה שמתי לב לירידה משמעותית בחשק המיני וביכולת לתחזק זקפה. לאחר ששללתי שלל סיבות, נשארתי עם עישון המריחואנה. לאחר הפסקה של כמה שבועות, יש שיפור כלשהו בליבידו אבל עדיין לא מצב אידיאלי. השאלות שלי הן: 1. האם ידוע על קשר בין עישון קנאביס לבין אימפוטנציה וליבידו? 2. במידה ואכן קיים קשר, האם הנזק הוא תמידי או שניתן "לריפוי" אחרי כמה חודשים? תודה מראש

כתבתי רבות וארוכות על הקשר בין קנביס ותפקוד מיני. כמו הרבה דברים - הכל קשור במינון. כאשר המינון נמוך ובשליטה - זה יכול לשפר את החשק ואת ההנאה המינית. כמו אלכוהול - במינון גבוה - אתה שיכור ולא מתפקד בכלל. לגבי שאלתך השנייה - אצלך בפועל עובדתית נראה שזה הפיך. כמו בדרך כלל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים