לא בטוחה אצל מי הבעיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2020 | 12:18 | מאת: אלה

שלום, אני נשואה 4 שנים, התחתנתי בתולה. חייבת להודות שכבר בעת האירוסים היו לנו הרבה ויכוחים ו"התנהגתי" בצורה שהוא לא אהב. למרות זאת התחתנו. כבר בליל הכלולות הוא אמר שהוא עייף כי חזרנו ב4 לפנות בוקר והלכנו לישון. לא אאריך בסיפור מלא אלא בקצרה אומר שבמהלך 4 שנים האלו הוא לא יזם אפילו פעם 1, אנחנו שוכבים פעם בכמה חודשים, לפעמים אפילו חצי שנה ורק ביוזמנתי. הוא הרבה פעמים דוחה אותי כי "הוא רואה טלויזיה, משחק אקסבוקס, עייף" וכ"ו. כשדיברתי איתו על זה הוא אמר לי שלא בא לו בגלל התנהגות שלי, שאני מתנהגת לא כמו אישה עדינה ולא נותנת את החום והמשפחתיות שהוא מחפש באישה. אבל גם ברגעים טובים שלנו, כאשר לא רבים, כאשר צוחקים, מבלים ונהנים ביחד הוא לא מנסה אפילו... יש 2 נואנסים שאולי חשוב להוסיף:בהתחלה כמעט שנה לא הצלחנו בכלל, היו לי כאבים בלתי נסבלים בעת ניסיון החדירה והדפתי אותו, עכשיו הכאבים נסבלים אבל עדיין אין חדירה מלאה, כפי שהוא אומר "הכל סתום" אצלי שם וכמה שהוא לא מנסה, לא מצליח. לא תמיד יש לו זקפה מלאה וזה גם מאוד מקשה והוא גומר תוך מספר שניות אז אין זמן לכמה נסיונות. והבעיה השניה היא שאני עליתי במשקל 30 קילו מאז החתונה..לא שלפני הוא רצה אותי מאוד אבל עכשיו הוא אומר שאני לא נראית טוב בשביל לגרות אותו ולמרות שאני בת 33 יש לי המון אקנה שלא משנה מה אני עושה לא עובר.... (עליתי בגלל בעיות הורמונליות, אני מטפלת בזה עכשיו ומורידה במשקל). אציין שהוא לא בוגד, זה נבדק וזה בטוח. מצטערת על הסיפור הארוך אבל השאלה שלי מאוד פשוטה וקצרה, הם יש לו בעיות בתפקוד המיני או שהוא צודק ואפשר לתרץ את הכל בבעיות שלי? (התנהגות, מראה חיצוני) תודה מראש

טוב שאת פונה , מה שאת מציגה היא לא שאלה פשוטה אלא מורכבת והתחלה מאוד לא טובה של חיי נישואים. חדירה לא אמורה להיות כואבת בכלל. באופן טבעי גבר יכול ל היות במצב של ירידה בזקפה כשהוא יודע שמכאיב לאשתו. הסיבות לכאב יכולות להיות וגיניסמוס, וסטיבוליטיס למשל, על רקע פיזיולוגי או פיזיולוגי רגשי משולב. בכל זה חשוב מאוד ואפשר לטפל. האם לא פניתם עד היום לטפל בזה? ומה לגבי הדברים שמפריעים לבעלך, לא פניתם לטיפול זוגי? גם זה שעלית במשקל יכול להיות אישו ביניכם אבל הדברים יותר מורכבים. לא מדובר על מי אשם אלא איך להתמודד עם זה. את מציגה קצת דברים סותרים לגבי תדירות יחסי המין שצריך לברר אותם. תפנו למטפלת ( מטפל) מוסמכת לטיפול מיני עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית לטיפול מיני זוגי משולב דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים