חשק מיני ירוד וזיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/06/2020 | 21:16 | מאת: שאול

שלום רב אני בן 42 ..בשנה האחרונה אין לי חשק מיני אני לא מחפש לקיים יחסי מין ..וגם שיוצא לי לקיים אין לי זיקפה חזקה ובאמצע הסקס אין לי בכלל זיקפה..מה אפשר לעשות??איך אפשר להחזיר את החשק המיני

שלום לך השאלה שלך מאוד מורכבת- האם ירידה בחשק אצלך היא על רקע ירידה בזקפה או גם מסיבות אחרות? האם אתה מאונן? האם באוננות יש לך זקפה טובה? האם יש לך בת זוג? אם כן האם יש ביניכם מגע שלא בהכרח מוביל לסקס? איך מצב הרוח שלך? מתי התחילה הירידה בחשק הרפואי ובזקפה? האם עברו עליך ארועים רגשיים בזמן האחרון? האם יש שינוי במצב בריאותי שלך? תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לברור וטיפול מקיף. אם יש לך בת זוג תפנו יחד

קודם כל צריך לברר לאן אבד החשק המיני. מקור גופני אפשרי הינו ירידת טסטוסטרון - את זה קל לבדוק בבדיקת דם, הכוללת גם הורמונים נוספים. אם מבחינה רפואית הכל תקין, נשאר עם הסיבה הנפוצה ביותר לירידת חשק בגבר צעיר - מקור רגשי - מצב רוח ירוד, קשיים בזוגיות, מתח, חרדות , לחצים ועוד - והטיפול יהיה מכוון למקור. גש לבירור אצל רופא מומחה בבריאות מינית, אשר יוכל לבצע בירור וכן להתייחס אל המרכיב הגופני וגם הרגשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים