לא מצליח לגמור בסקס או מין אוראלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/06/2020 | 11:42 | מאת: איתי

קשה לי לגמור כאשר המגע רך יותר ולא נוקשה (כנראה מהתרגלות לצורת אוננות?), האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להרגיל את עצמי לגמור במגע רך יותר כמו בחדירה או מין אוראלי?

שלום רב, יכול מאוד להיות שקשה לך לגמור עם בת הזוג בגלל הרגל לתת לעצמך מגע עם לחץ חזק באוננות. תנסה לגוון באוננות עם לחץ פחות חזק עם היד, וכשאתה עם בת הזוג תשים לב שאתה רגוע ומרוכז בחוויה, ושהתקשורת המינית ביניכם פתוחה. אם זה לא יסתדר תפנה עם בת הזוג שלך ליעוץ מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים