זרע שמטפטף האם זה תקין?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/05/2020 | 01:47 | מאת: עדי

שלום אני בן 30 בזוגיות עם ילדים! לאחרונה התחלתי לעשות קצת ספורט אימונים וריצות לא יודע אם זה קשור אבל אני כבר קרוב לשלוש שבועות שמרגיש שהזרע לא יוצא בשפריץ כמו שהיה יוצא ולפני חודש וחצי בערך היה לי כאב באשך השמאלי שהכאב הזה עבר גם בתקופה שהיה כאב קצת היה משפריץ ומשום מה עכשיו זה רק מטפטף רציתי לדעת האם זה תקין? והאם זה קשור לספורט שאני עושה. ואם יש טיפול בשביל שיחזור כמו שהיה בעיקר בשביל ילודה מקווה שזה לא פוגע באפשרות כדי להיכנס להריון אשמח לקבל יעוץ תודה רבה!!!

זרע יכול להשפריץ ולטפטף. בשני המקרים זה נורמלי. אין לזה קשר לפעילות ספורטיבית.. אין קשר לפיריון או לסיכוי להכנס להיריון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים