בעיה להגיע לזקפה מלאה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/05/2020 | 16:22 | מאת: Shai1987

שלום פרופסור .אני עברתי מיאליטיס והייתי בשיקום של שנה לפני 15 שנים (בן 30) לפעמים אני מגיע לזקפה מלאה יזומה או לא יזומה אבל לרוב קשה לי ואני שותה 2 סיאליס היום אנמ הולך על הרגליים מרים משקולות ושומר על עצמי חברה שלי ביקשה שאני אבדוק עם יש אפשרות לטיפול חוץ מהסיאליס שיכולה גם לפתור את בעיית הספונטניות לנפגעי עמוד שדרה צווארי

יש אפשרויות רבות לשיפור חיי המין בזוגות, אשר אחד מהם נפגש בחוט השדרה (גם על רקע מיאליטיס). הכדורים שמשפרים זקפה, הם רק דרך אחת. בשל המורכבות מציע שתגיע לפגישת התייעצות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים