כאבי ראש

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/08/2014 | 12:04 | מאת: אברם

שלום ברצוני לציין שאין לי בעייה מיוחדת בזקפה אך אין ספק שנטילת ויאגרה משפר את הבצועים ואני מרגיש זאת לאחר כשעה שמתחיל כאבי ראש שמסתיים רק כעבור יממה או יותר.ברצוני לציין שאני חותך את הכדור של 100 לרבע וזה מספיק לי.אך כאבי ראש מעיקים עלי האם יש פתרון לזה אולי לויטרה בכמות של 10 למסיסה בתודה מראש אברם

כאבי ראש הינן תופעת לוואי נפוצה של חוסמי PDE5 (ויאגרה, לויטרה, סיאליס ותרים). מניסיוני עוצמתו של כאב הראש ושל תופעות הלוואי האחרות פוחתת עם הזמן. אם תמיד לאחר שאתה נוטל כדור מופיע כאב ראש והוא מטריד אותך - תוכל למנוע הופעתו ע"י נטילת כדור נגד כאב ראש טרם הופעתו (כלומר, עם נטילת "משפר האון"). זה מסייע מאוד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים