קרע ברקמת הפין,שבר בפין.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2020 | 10:34 | מאת: שלומי55555

היום אני יודע שזה היה שבר אני בן 20 לפני 5 שנים קיימתי יחסי מין סוערים כשהאשה הייתה מעליי ופתאום שמענו ״פאק״ כאב בלתי נסבל ושתף דם שמתי עליו קרח לאט לאט המצב השתפר היום אחרי כ5 שנים נשארה גולה במרכז הצינור כנראה שתף דם למדתי לחיות איתו אבל הוא עדיין כואב בזקפה או סתם שאני בא במגע איתו אחרי קיום יחסי מין בא לי פשוט ללחוץ עליו שיתפוצץ (חשוב לציין שאני לא רואה עקמת בפין ),איך אני מטפל בזה?למי לפנות והאם ייתכן ששתף דם מחזיק כל כך הרבה זמן?

היום כבר אין שטף דם אלא כנראה תוצאה של אותו שבר שהיה לך לפני 5 שנים. בדרך כלל לאחר חלוף זמן כה רב ואם הנזק הוא רק גולה וקצת כאב - אין הרבה מה לעשות. ניתן לנסות משככי כאבים לפני סקס. תוכל להתייעץ עם רופא אורולוג, עדיף בעל התמחות בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים