בעית חדירה וזיקפה ובעיה של כסף ....הפניה דרך כלליץ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2020 | 23:57 | מאת: ש.ר

שלום יש לי בעיה שנירא לי ל50% מאנשים פה יש אותה של חדירה בזמן סקס או בעית זיקפה הלכתי לרופא משפחה שלי נתן לי לעשות בדיקה זרע לא יודע כמה זה קשור אבל יש לי ילד אבל אני ואישתי רוצים עוד ילד ויש לי בעיה של זיקפה שאני איתה וגם מתי שהןא עומד איך שאני מתחיל חדירה הוא מתקווץ ולא עומד אני ואישתי רוצים עוד ילד אבל הבעי. נמשכת די הרבה זמן אנחנו מתוסכלים ניסתי ללכת לאתרים פרטים חיסלו אותי 1200 שח רק בשביל לדבר השאלה שלי אין איזה משהו דרך קופת החולים כללית משהו שאני יכול לדבר איתו או אפילו מרשם לכדורים לזיקפה או פסכולוגים או סוקסולוגים או אנשי מקצוע מיני שלא יחסלו אותי במחיר אני מבקש בבקשה עזרה נכנסתי לאתר איטם יש שם כולכך הרבה שאני לא יודע מי נגד מי אני בן 33 נשואי 5 שנים

נשמע כמו חרדת ביצוע קלאסית. אני מקבל דרך כללית מושלם לייעוץ בנושא וכיום בעידן הקורונה גם בוידאו ;) תוכל לקבוע מול רינה 0548663333

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים