בריחת זרע בזמן מאמץ של הבטן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/04/2020 | 00:43 | מאת: אליה לוי

שלום קוראים לי אליה לוי בן 17. בזמן האחרון יש לי בעיה שכל פעם שאני עושה אימון בטן או עושה פרונט על מתח (מאמץ של הבטן) בורח לי זרע (אני לא ממש יודע עם זה באמת זרע אבל בדרך כלל זה בכמות כאילו שאני מאונן). זה התחיל לקרות לי לפני שנה והפסיק לחצי שנה בערך וזה חזר לי עוד פעם, זה מאוד מפריע לי וזה לא נותן לי לעשות אימון בטן. זה תופעה נורמלית?, אפשר לטפל בזה?

כשזרע יוצא זה מלווה בתחושת אורגזמה. לא בטוח שזה מה שאתה מתאר. תמשיך אימוני בטן כרגיל, אבל תשים בצד טישו ופשוט תנגב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים