קיום יחסים ראשון שלנו ופתאום נפל לו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/03/2020 | 20:14 | מאת: יעל

שלום , אני נמצאת במערכת יחסים טרייה עם בחור בן 35 וחצי , לאחר תקופת היכרות של חודשיים שכבנו בפעם הראשונה הוא היה מאוד חרמן בהתחלה מלא תשוקה והכל וממש בהתחלה קצת לאחר שעמד לו פתאום נפל לו - הוא ציין שזה מרוב התרגשות הוא גם מופתע מעצמו שזה קרה לו רק לפני שנים והוא אמר שזה מרוב שאני רגשתי אותו הוא איבד ריכוז , עכשיו זה קרה לו פעמיים באותו הלילה - האם זה מסמל בעייה כלשהי? או שזה באמת מאובר התרגשות? ומציינת כי אני יודעת שהוא לוקח תרופה של ציפרלקס - שהוא אומר שבגלל התרופה לוקח לו זמן לגמור יותר.

שלום לך כל מה שאת מתארת טבעי ומוכר, ובדרך כלל מסתדר לבד או עם יעוץ קצר. הכי חשוב לא לעשות מזה סיפור ולא להילחץ, אלא להיות רגועים ומרוכזים בזמן התעלסות ויחסי מין. לעיתים קרובות התרגשות ולחץ בקשר חדש גורמים לירידה בזקפה. אם זה לא יסתדר תפנו יחד ליעוץ למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים