ספורט לאחר פריאפזם ממושך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/02/2020 | 17:57 | מאת: יוסי

היה לי פריאפזים ממושך בגלל זריקה.9 שעות.ואיבדתי תחושה בפין וגם בעיות זיקפה קשות.עם הזמן המצב השתפר אבל עדיין יש בעיית.מישהוא כתב באינטרנט ששחייה מייצרת כלי דם באגן ויכולה לעזור?זה נכון?ספורט עוזר?ריצה עוזרת או רק שחייה?האם זה משמעותי?כמה פעמים בשבוע?זה סיפור של שנים.אני די בלחץ....

פרואפיזם (זקפה ממושכת) עשוי לגרום לנזק משולב (עצבי + כלי דם) וכאשר הוא ממושך מאוד (9 שעות) ייתכן נזק בלתי הפיך. ספורט בריא, כולל שחייה. הוא לא גורם לייצור עצבים או כלי דם. הוא יכול לסייע בהגברת זרימת הדם בכלי הדם שלא נפגעו.

16/02/2020 | 20:33 | מאת: יוסי

עשיתי בדיקת ntp והכל היה תקין.אז איך עדיין יש לי בעיות?

16/02/2020 | 20:37 | מאת: יוסי

ועוד שאלה בבקשה.אם אכן יש בעיות עצביות ועלי דם.יש פיתרון לזה?ניתוח? אחרי הרבה שנים זה מסתדר?

העובדה ש NPT היה תקין מכוונת למקור נפשי רגשי ולא לפגיעה גופנית. כדאי שתיגש להתייעצות במרפאה לשיקום וטיפול מיני עם צוות שיכול לתת מענה מבחינה רפואית ורגשית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים