שליטה בפורקן ובזקפה וכאב בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/02/2020 | 16:50 | מאת: דניאל

בעקבות מה שנראה אך לא נבדק חרדת ביצוע מקבל סיאליס 5 פעם בשבוע וטוסטרון 50 מה שגרם למהפך ועזר מאד לזקפה ואולם זקפת בוקר חזקה ואילו מצב של ירידה מהירה בהגעה לרגע האקט כמו כן שפיכה לא נשלטת תוך שניות או 20 דקות. בזקפת בוקר כאב וכבר קרה שנאלצתי לעבור שאיבה במצבים בהם לא נלקחו תרופות, דרך נוספת שגיליתי זה מקלחת קרה ויציאה להליכת בוקר עם דופק מהיר מה שעוזר לירידה בזקפה. שח חשק ורצון במין האורלוג שהגעתי איליו לא הפנה אותי לאף בדיקה פיזיולוגית או סקס ולוגית ורק רשם סיאליס 5 וטוסטרון מה שגורם לי להרגיש חוסר רצינות. מעוניין למצוא את הבעיה ללמוד לשלוט ברגע הפורקן ולא תוך שניות ולהחזיר את המין לחיי הזוגיות שלי. עם זוגתי פתוח דואג לענגה בדרכים אחרות ואולם בן 47 ומסרב לוותר על מין. אשמח לדעה ודרך פעולה

אתה מתאר מצב שאינו רפואי. יש לך זקפות מצויינות גם ללא כדורים, אך הן נופלות בשל חרדה. ניתן לוודא זאת בבדיקות. בגלל שהבעיה אינה רפואית, הכתובת אינה רופא אורולוג. הטיפול אינו סיאליס. לא ברור מדוע אתה מקבל טסטוסטרון - האם בבדיקות דם עוקבות נמצא מחסור?? בכל אופן - רצוי שתפנה לטיפול במרפאה לטיפול מיני ע"י צוות שעוסק בבריאות מינית וסקסולוגיה.

12/02/2020 | 12:27 | מאת: דניאל

ניתן לי טוסטרון עקב חוסר בבדיקות הדם. וסיאליס 5 על מנת לעזור בזקפה. עם אכן אלו בעיות של חרדת ביצוע למי עלי לפנות . אני בכללית תודה

גש למרפאה מוסכמת העוסקת בשיקום וטיפול מיני. יש רשימת מרפאות ומטפלים באתר איטם - האגודה הישראלית לטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים