שפיכה מוקדמת מההתחלה (מאובדן הבתולים)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/01/2020 | 22:03 | מאת:

שלום! בן 21, בריא בדכ אני ביחד עם בת זוגי כחצי שנה (לה איבדתי את בתוליי) ולצערי סובל משפיכה מהירה (בין 2-5 דקות עם אמצעי מניעה ובין 1-2 ללא (מרגע החדירה)). למרות דאגה למשחק מקדים, זה נורא מתסכל אותי ואת בת זוגי. קיוויתי שתוכלו לעזור לי- יש משהו שאוכל לעשות לגבי זה? יש לאן לפנות? תודה רבה על ההתייחסות!

שלום רב, אנחנו מטפלים בשפיכה מהירה בהצלחה כל הזמן. אפשר ללמוד לשפר את ההחלטה על עיתוי הגמירה בטיפול מיני מוסמך. הטיפול מבוסס על תרגול שאתה עושה בבית לבד באוננות וגם עם בת הזוג , כך שתכיר ותזהה את רמות הריגוש השונות. האם באוננות אתה יכול להחליט על עיתוי הגמירה? תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

31/01/2020 | 21:17 | מאת:

תודה רבה על המענה! גם באוננות אני לא יכול לשלוט. ניסיתי לתרגל נשימות עמוקות תוך כדי, להפסיק לקראת הגמירה ושיטת לחיצה על קצה האיבר. זה אכן עוזר אך לצערי רק לכ40 שניות, ואז אני שוב מרגיש קרוב לגמירה. מצליח ליישם את השיטות האלו לא יותר מ4 פעמים בכל פעם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים