גמירה פעם אחת בלבד ואי יכולת לקבל זיקפה אחרי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/12/2019 | 01:33 | מאת: גמירה פעם אחת בלבד

שלום , לאחרונה החלה לי תופעה שאחרי שאני גומר פעם אחת , לא עומד לי יותר ... גם אם מחכה שעות . פעם הייתי יכול אחרי שעה בערך להגיע לזיקפה נוספת יש לציין שאני סובל מסוג של מתח נפשי קל עקב גירושין איך מטפלים ?

חשוב מאוד לציין מה הגיל. מתח נפשי עקב גירושין יכול להוות סיבה לתופעה שאתה מציין. בנוסף, ככל שעולה הגיל לוקח זמן רב יותר עד שמגיעים לזקפה נוספת. אם בגיל הנעורים זה לוקח כמה דקות, הרי בגיל 70 זה יכול לקחת גם יממה. זה טבעי ופיסיולוגי...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים