בן 75, אין גמירה ושפיכה בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/12/2019 | 17:36 | מאת: אלון

בן 75, ערמונית מוגדלת שפירה, מטופל בקסטרל ואבודרט וכן טסטומקס 50 במריחה. תרופות נוספות, נקסיום (לצרבת) ובונדורמין. מגיע לזיקפה עם סיאלי 20 מ"ג אבל לא מגיע לגמירה ושפיכה עד שהזקפה יורדת ( 10 דקות). מנית כמובן שיש השפעה לגיל ולתרופות, אשמח אם בכל זאת תוכלו לתת לי עצה ספציפית כיצד ניתן להגיע לאורגזמה ושפיכה. המון תודה

המקרה שלך מורכב - הן בשל מחלות הרקע והן בשל התרופות שאתה נוטל בעטיין. אין עצה ספציפית שניתן לתת, מלבד התמקדות בהנאה ולא בביצועים. כלומר, התרכז ותהנה ממה שיש ולא בניסיון לגמור.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים