זקפה חלשה - כדור תרים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/12/2019 | 10:01 | מאת: רן

בוקר טוב, אני סובל כשנה בערך מבעיית זיקפה שנחלשת לפני חדירה ולפעמים גם תוך כדי התעלסות, עד כדי ירידה מוחלטת של הזיקפה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה עליי לעשות כדי לטפל? הרופא נתן לי מרשם לכדור תרים. האם הכדור יפתור את הבעיה לאחר נטילה של כמה פעמים? האם הכדור מהווה סכנה כלשהי ומהן תופעות הלוואי שלו? תודה רבה על העזרה.

לא נתת שום רקע רפואי לגביך, כולל גילך. יש סיבות רבות לפגיעה בזקפה - בעיות בזרימה בכלי הדם, עצביות, רגשיות ועוד. לא אנסה לנחש הסיבה אצלך. הכדור תרים (דמוי ויאגרה) מזרז זרימת הדם אל איבר המין. הוא משפר הזקפה, אך אינו מרפא הסיבה להפרעה. אצל הרוב המוחץ הוא בטוח לחלוטין.

20/12/2019 | 12:08 | מאת: רן

אני בן 24, רקע רפואי תקין.

07/01/2020 | 19:16 | מאת: פרופ' רפי חרותי

בקבוצת הגיל שלך ועם רקע רפואי תקין המקור הסביר לבעיית הזקפה הוא חרדת ביצוע. הטיפול בחרדת ביצוע צריך להיות ממוקד בחרדה (ע"י טיפול מיני) ולא בביצוע (כדורים).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים