מחיר זריקות לפין היכן?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/10/2019 | 20:47 | מאת: דורון

האמצעי היחידי שעוזר לי הוא הזרקה ישירה לפין- אבל העלות יקרה לי מאוד וידי לא משגת האם יש פתרון אחר? היכן יותר זול? האם בקופת חולים בבית חולים ? ?ישנם מספר תרופות להזרקה בפין כגון: " פפארברין" "פרוסטגלנדין" "טרמיקס" "אלפרוסטאדיט" שיש להשיגם בסופר פארם כמדומני האם רופא משפחה יכול לרשום לי או מי? ואיזה תרופה עדיפה? תודה בבית מרקחת? מודה לך מאוד אם ידוע לך פיתרון תודה רבה

ההתאמה של הזריקה ומינונה נעשה במרפאות לבריאות מינית, לאחר הדרכה מתאימה. רק אז ניתן לדעת מה מתאים לך מהמגוון הקיים - אשר מאושר על ידי משרד הבריאות. פתרון אחר - אם ההזרקות יקרות לך - הוא שימוש במכשיר ואקום.

14/02/2023 | 13:29 | מאת: יואבי

יש זריקות של פייזר דרך קופות החולים.שגם לא מחייבות קירור.והתוקף שלהם ארוך.מחיר לזריקה בערך 38₪.והם מעולים. יותר טובים מאשר של סופר פארם.

25/02/2023 | 10:58 | מאת: איציק פינוביץ

שלום ותודה על המידע עד כה האם הזריקה של פייזר בעלות 38 ש"ח מחייבת מרשם רופא או ניתן לרכוש בקופת חולים של הכללית ללא מרשם

25/02/2023 | 14:34 | מאת: פרופ' רפי חרותי

חייבים מרשם

18/05/2023 | 17:20 | מאת: שמעון

שלום דיברתם כאן על זריקות של פייזר הן לא מוכרת בקופ"ח יש רק של טרימקס והן יקרות מאוד אשמח לעזרה תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים