שאלה לפרופסור רפי חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/10/2019 | 09:45 | מאת: בן

שלום פרופסור רפי חרותי אני בן 37 ויש לי פימוזיס סגור, כאשר זקיפה עומדת לשיא וצורת פימוזיס לא השתנה וכאשר אני מפשל את העורלה במהלך זקיפה וזה מגיע לחצי כיפה. קראתי שניתן לטפל את פימוזיס בעזרת משחה אשר מאפשר להחליק את פימוזיס בקלות ולחשוף את הכיפה מלאה במהלך זקיפה. ושאלה היא האם לאחר טיפול במשחה יכול לשפר את הנאה מינית? אם תשובתך חיובית אשמח לדעת אילו שיפור מיני לאחר טיפול? תודה רבה!

במקרה כמו שאתה מתאר כדאי שתפנה לאורולוג. לא בטוח שמשחה מספיקה. לעיתים נדרש חיתוך ושחרור הפימוזיס. פרוצדורה פשוטה ביותר.

09/10/2019 | 19:27 | מאת: בן

אוקיי ואחרי חיתוך יכול לשפר את הנאה מינית? תודה

בדרך כלל כן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים