התייעצות לגבי זיקפה ובעיות בשפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/10/2019 | 20:01 | מאת: ד.

שלום, אני בחור בן 24 ובכמה חודשים האחרונים חווה חוסר חשק מיני, בעיות בזקפה ושפיכה מוקדמת (דבר שלא היה בעבר). הסימפטומים שלי הם: גם במצב אוננות הזקפה לא מחזיקה להרבה זמן. אני מרגיש פחות מגורה. בניסיון לאקט מיני לא מצליח לשמור על זקפה לאורך זמן כמו בעבר. אין זיקפות בוקר וזיקפות במהלך היום ופחות חושב על מין כמו בעבר. חשוב לציין שבעבר הייתי עם חשק מיני יותר גבוה בלי הבעיות הללו. לפני 8 חודשים עברתי ניתוח טחורים (עם אשפוזים חוזרים למשך כחודש) שבעקבותיו נכנסתי למצב לחוץ, אני חווה מתח נפשי גבוה ומרגיש שאני מאכזב את בת הזוג, שאליה אני נמשך. עשיתי בדיקות דם שיצאו: Prolactin 280 Tsh 0.65 Testosterone 19.88 אשמח לעזרתכם בהכוונה לדרך הטיפול המומלצת ביותר עבורי.

לפי בדיקת הדם שלך אין שום מקור גופני לאובדן חשק. רמת הטסטוסטרון (הורמון המין הגברי, אשר אחראי על חשק מיני) תקינה לחלוטין. זה מכוון על מקור רגשי לאובדן החשק. גם התופעות האחרות שתיארת אינן ממקור גופני, אלא מכוונות למקור רגשי-חרדתי. מציע שתפנה למרפאה מוסמכת לבריאות מינית ושם תוכל לקבל טיפול מיני, אשר מכוון למקור הרגשי. בדרך כלל מדובר בטיפול קצר מועד עם תוצאות מצויינות. דחיית טיפול יכולה לגרום לעליית החרדה ולהמנעות שמחריפה את המצב אף יותר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים