שליטה בשפיכה והגדלת הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/10/2019 | 16:11 | מאת: בן

שלום רב האם שמעתם על טיפול הכדורים של extra size והאם באמת הם יכולים להשפיע על שליטה בשפיכה והגדלת הפין ? תודה רבה

הכדורים האלו הן שרלטנות ורמאות. רבות כתבתי בפורום על רמאים רבים שמוכרים אשליות בדמות כדורים להגדלת הזיין השהיית השפיכה או כל מיני תופעות שקרניות אחרות. הם בונים על העיקרוון שפראיירים לא מתים, אלא רק מתחלפים - וכך מי שקונה כאלו כדורים והם לא יעזרו (כי זה חארטה בארטה!) לא יעז להתלונן ו/או לבקש את כספו חזרה בשל הבושה. אז תיזהר לא להאמין לרמאויות מסוג זה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים