שאלה בנושא.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/09/2019 | 11:20 | מאת: אור.

שלום רב, אין לי כל כך את מיל לשאול בגלל זה שואל כאן, בן 42, בתקופה האחרונה כמות השפוחה שלי ירדה באופן משמעותי (כשנה+), לפי המלצה, בדקתי את איכות הזרע, נמצא תקין בגדר בינוני. האם ישנו מקום להתערבות בעניין השפוחה..!?, (במידה וכן, מה רצוי/ צריך לעשות), או שמה אין מה לעשות בעקבות גילי, (הולך ומתבגר), עם הזמן העניין יפחת יותר ויותר? + כמו כן, האם כדאי לי לשמר זרע, מכיוון שאינני נשוי עדיין? תודה מראש אור.

כמות השפיכה פוחתת עם הגיל, כבר מאמצע שנות השלושים. אין צורך להקפיא או לשמר זרע. עדיין בכמות המועטה יש עשרות מיליוני זרעונים. מה שקובע זה איכות הזרע ולא כמות השפיכה.

07/10/2019 | 18:53 | מאת: אור.

שנה טובה ובריאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים