בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/05/2004 | 08:24 | מאת: שמואל

אני בן 49 לוקח תרופות להורדת לחץ דם (טרייטס קומפ 2.5 מ"ג ליום וחצי כדור נורמיטן ליום) כבר מספר שנים שאני מרגיש בעיות בזיקפה, לפעמים אין זיקפה בכלל לפעמים יש אבל היא לא אורכת מספיק זמן כדי לגמור בעת המישגל , כמו כן גם עם לפעמים הזיקפה הרבה זמן לוקח לי הרבה זמן לגמור, יש לציין עןד שגם זיקפות הבוקר הן פחותות, ובאוננות גם אני צריך הרבה זמן בשביל לגמור, פניתי בעבר לרופא המשפחה הוא שאל אם קיימת זיקפה כאשר שמע שיש הוא אמר אם כן הבעיה היא פסיכולוגית בגלל לחץ ,אני נשוי כבר יותר מ20 שנה ובכלל לא לחוץ, הוא נתן לי ויאגרה זה עוזר פניתי אליו שוב לפני שבוע והוא אמר אותו דבר א. האם אכן נראה שאין כאן בעיה פיזיוגית ב. האם כדאי לחלק כדור ויאגרה 50 מ"ג לשניים האם הכמות יכולה להיות אפקטיבית ג. האם מומלץ כדור אחר במקום ויאגרה ד. האם כדאי לפנות לאורולוג תודה מראש

20/05/2004 | 14:19 | מאת: ד"ר רן לין

מהסוף ואני לא משוחד - באמת כדאי לפנות לאורולוג את הכדור של הואיגרה בהחלט ניתן לחלק לשניים - ואם הוא פועל מצויין - יופי תסתפק בזה. אתה יכול לנסות גם את התרופה החדשה לויטרה - בגיל שלך לא הייתי ממליץ על סיאליס

20/05/2004 | 20:28 | מאת: שמואל

תודה רבה על התשובה כרופא מחוזי של מאוחדת האם צריך במאוחדת הפניה של רופא משפחה כדי ללכת לאורולוג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים