בעיות תפקוד במהלך סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/08/2019 | 09:49 | מאת: רפי

שלום פרופסור, יש לי בעיה די רצינית בתיפקוד, אני מצליח להגיע לזיקפה אבל לא לשמור עליה לאורך זמן למעט תחת גירוי פיזי מתמשך כמו למשל בירידה או באוננות וכו כתוצאה אני לא מצליח לחדור במהלך סקס כמעט אף פעם. בנוסף נראה שאני לא רגיל לגירוי "נכון" לא מצליח לגמור מאוראלי וכמעט לא מקבל תחושה בחדירה קראתי שאולי זה כי כל חיי אוננתי על הבטן בחיכוך עם המיטה. מה אפשר לעשות? אני בן 28 אם זה רלוונטי.

שלום רב אם יש לך זקפה טובה לפני החדירה יכול חהיות שהירידה בזקפה על רקע לחץ ומתח, חוסר ריכוז. יכול להיות קשר עם כך שאוננת על הבטן והתרגלת להתגרות ולגמור כך, וכדאי שתאונן גם במצבים אחרים, שכיבה על הגב, על הצד. תפנה ( עדיף עם חברתך ) למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לשם אבחון וטיפול. בכל בעיה בזקפה אפשר לטפל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים