גושים בזרע
דיון מתוך פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום אני נער בגיל 16 וכבר כמעת איזה חצי שנה יוצא לי באוננות גושים בזרע (כמו ג'לי צהוב) בהתחלה זה לא היה לי וזה התחיל בגושים קטנים ועכשיו זה גושים גדולים (רוב הזרע) אחרי תקופה של שנה כמעת ללא אוננות (כל אותה תקופה היה לי גירוי ממש חזק בפין) יש לציין שהזרע יוצא לי בפחות מדקה (הפין מגרד). ראיתי כמה תגובות באתר על שאלות כאלה אבל לא ראיתי תגובה שמסבירה מה זה אומר (האם זה מסוכן או ממה זה נובע) האם זה מסתדר מתי שהוא ? תודה על העזרה !!!
הזרע יכול לשנות צבע, ריח ומרקם. נוכחות גושים בדרך כלל אינה מעידה על בעייה כלשהי. אם תלעה את תכיפות האוננות ולא תמנע תשים לב גם לשינוי במרקם.
זה קרה לי בגיל שלך והיום אני בגיל 40 ועדיין זה קורה מדי פעם....זה לא מזיק...יש לי ילדים מוצלחים ואין סיבה לדאוג....אישית לא חיפשתי טיפול לזה כי זה לא ממש הפריע לי.