גושים בזרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/01/2014 | 20:55 | מאת: ****

שלום אני נער בגיל 16 וכבר כמעת איזה חצי שנה יוצא לי באוננות גושים בזרע (כמו ג'לי צהוב) בהתחלה זה לא היה לי וזה התחיל בגושים קטנים ועכשיו זה גושים גדולים (רוב הזרע) אחרי תקופה של שנה כמעת ללא אוננות (כל אותה תקופה היה לי גירוי ממש חזק בפין) יש לציין שהזרע יוצא לי בפחות מדקה (הפין מגרד). ראיתי כמה תגובות באתר על שאלות כאלה אבל לא ראיתי תגובה שמסבירה מה זה אומר (האם זה מסוכן או ממה זה נובע) האם זה מסתדר מתי שהוא ? תודה על העזרה !!!

הזרע יכול לשנות צבע, ריח ומרקם. נוכחות גושים בדרך כלל אינה מעידה על בעייה כלשהי. אם תלעה את תכיפות האוננות ולא תמנע תשים לב גם לשינוי במרקם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים