המשך - גודל איבר המין - לא בעייה מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/07/2019 | 12:21 | מאת: אנונימי

היי. שאלה אחרונה בנושא, פחות מעניין אותי איזה מכשיר לקנות (אנדרופינס כמו שציינתאו משהו אחר) יותר הייתי רוצה ליווי של רופא ולא לעשות שטויות לבד בבית. האם אתה מכיר רופא שיכול ללוות תהליך כזה בסדרת פגישות אחת לכמה זמן לצורך ביקורת וכו? שמעתי בעבר על לפחות שניים בארץ שמתעסקים בזה (לא הזרקות ולא ניתוחים) אבל אין לי מושג מי הם. אשמח לשמוע ממך איך לאתר רופא כזה... אולי תרצה לשלוח לי בפרטי. שוב תודה רבה על הזמן.

לא נהוג להמליץ פרטנית במסגרת הפורום. כל רופא מומחה בבריאות מינית עשוי להתאים לכך.

24/07/2019 | 12:30 | מאת: אנונימי

בתחום האורולוגיה? אני לא מבין מה זה אומר "כל רופא מומחה בבריאות מינית" תודה

מומחים בבריאות מינית עוברים הכשרה ספציפית בתחום הפרעות התפקוד המיני. הם באים ממגוון מקצועות כגון, גינקולוגיה, אורולוגיה, שיקום, משפחה ועוד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים