כאב במפשעה בעת זקפה ממושכת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2019 | 19:07 | מאת: איתי

שלום.אני בחור בן 29. בעת גירוי לא ממומש מופיע לי כאב ביצים המוכר ולפעמים יש בנוסף כאב במפשעה (כאילו ממש מעל איבר המין ) בצורה כזאת שמקשה ללכת אחרי. זה מרגיש כמו שריר שנמצא שם וכואב. ייתכן ששרירי המפשעה כואבים מהדם שזורם לשם? תודה

כמו שאמרת זה כאב הביצים המוכר. כאשר יש עוררות מינית יש גודש רב בכל כלי הדם של המפשעה, מה שגורם לתחושה שאתה מתאר. זה גם יכול להיות באזור שרירי המפשעה כמובן. טבעי ואין מה לדאוג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים