זיקפה ביחסי מין , לאחר שנה שלא קיימתי יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/06/2019 | 15:45 | מאת: מושיקו

שלום רב: אני גרוש מזה שנה, לאחר 10 שנות נישואין.אתמול פגשתי בחורה ושכבנו , אך לא הצלחתי לקבל זיקפה ליחסים מלאים. זה אם פעם לא קרה לי עם אישתי, מה עלי לעשות שכן הדבר מעיק עלי..... האם אני צריך טיפול תרופתי, אציין שאותה בחורה ששכבתי איתה, אני נמשך אליה מאוד ושתינו רוצים להמשיך לשכב.. אשמח לתשובתך .....

שלום רב, אל תיבהל, זו תופעה נפוצה, לפעמים בגלל מתח, התרגשות, לחץ הזקפה יורדת. זה לגמרי טבעי כשאתה מאוד נמשך אליה וזו חוויה משמעותית בשבילך ואתה רוצה שזה יהיה בסדר. תשתף את חברתך במה שאתה מרגיש, תהיה רגוע וזה כנראה יסתדר. אם לא תפנה לטיפול מיני מוסמך ליעוץ דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים