שתי בעיות שמדאיגות אותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/06/2019 | 13:02 | מאת: אליעד

שלום, אני בן 19 וחצי, ולפני 7 חודשים התחלתי לקחת ציפרלקס ומאז יש לי בעיות בחשק המיני ובזקפה בקושי יש לי זיקפה וגם שיש לי היא חלשה מאוד ואין לי גם הנאה ולפני הכדורים הכל היה אצלי תקין גם בחשק המיני וגם בזקפה מה ניתן לעשות בקשר לזה? ויש לי עוד שאלה לפני כמה ימים הייתה לי זקפה בלילה וקיבלתי מכה קטנה באיבר מין וכתוצאה מזה הזקפה ירדה במכה ומאז האיבר כזה חלש ומכווץ אין לי כאבים ואין שתף דם או משהו באיבר זה מסוכן?

נשאלת השאלה מדוע אתה לוקח ציפרלקס ומי רושם לך את זה? התופעות שאתה מתאר בהחלט עשויות להגרם מהתרופה, בייחוד לאור הרקע שאתה מתאר. ניתן לנסות שימוש בתרופה אחרת, או לטפל בסיבה בעטיה הנך נוטל את התרופה באופן רגשי (ולא כימי...). לגבי השאלה השניה - לא מסוכן ומקווה שכבר חלף. הסיבה לחולשת האיבר הינה כאב.

24/07/2019 | 23:59 | מאת: אליעד

אני לוקח את התרופה כי חוויתי דיכאון קל והלכתי לפסיכיאטרית שנתנה לי את התרופה. אז לפי מה שאני מבין התרופה גורמת לזה... מה ניתן לעשות? אני לא יכול לתפקד איתו רגיל וזה מתסכל אותי מאוד...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים