אחד האשכים שלי מסוגל להסתובב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/06/2019 | 21:17 | מאת: יואב צוק

כבר כמה שבועות אחד האשכים שלי מסוגל להסתובב לעומת האשך השני שמקובע במקום שלו. מדי פעם אני רואה את אותו אשך בתנוחה מוזרה ואז על ידי כמה תזוזות אני מחזיר אותו למנח הרצוי. הדבר רוב הזמן לא מציק לי וגם כשכן זאת תחושה מאוד חלשה. האם יש לטפל בכך? האם זה יכול להיות מסוכן? (בדיקת אולטרסאונד באיזור מלפני חצי שנה יצאה תקינה)

גש לאורולוג. הסכנה העיקרית הינה "תסביב האשך", אשר יכול לגרום לפגיעה בזרימת הדם אליו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים