זיקפה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/06/2019 | 20:56 | מאת: מורן

שלום דר בן זוגי בן 57 אני בת 37 אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין יש קושי עם זקפה עקב חרדות ביצוע ובעיות פסיכולוגיות אני רוצה להשיג הריון האם סיאליס יעזור לו במקרה שסובל מחרדת ביצוע פסיכולוגית?

אפשר לנסות, אך הסיכוי נמוך. בחרדת ביצוע הטיפול צריך להתמקד בחרדה ) דהיינו טיפול פסיכו-סקסואלי) ולא בביצוע (דהיינו, תרופה). יש סיבות שונות לחרדה, לדוגמא, הדחיפות להיכנס להריון ו/או החשש (שאינו מדובר) להורות בגיל 57. גשו לטיפול מיני זוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים