חוסר חשק מיני אצל הגבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/05/2019 | 11:15 | מאת: נויה

בזוגיות ארוכה, מעל 8 שנים, נשואים, רק בהתחלה לבעלי היה חשק מיני וקיימנו יחסים 3 פעמים בשבוע. זה התדרדר והפך לפעם בשבוע, 98% מהסקס אני היוזמת, אני מאוד מינית ומעוניינת ביחסים בתדירות גבוהה של מעל 3 פעמים בשבוע וזו הייתה ההתפשרות שלי, כבר מספר שנים שזה מתדרדר שנית והיום זה עומד על שבוע וחצי-שבועיים. דיברנו על זה הרבה, הוא לא אוהב את השיחות האלה מתקשה להתמודד. השיא הגיע שעמד לו והוא העדיף לישון, ניסיתי אותו ולא יזמתי, מאז עבר כבר כמעט שבוע ללא יוזמה מצידו כדי להשיג סיפוקים. הוא לא מתעניינת בבחורות אחרות, נמנע מפורנו ומעולם לא התעניין בצעצועי מין. אני מתוסכלת וזה משליך על הזוגיות שלנו. יכול להיות שזה עניין בריאותו? הוא ככה בערך מגיל 21, כבר נושק ל30.

רמת טסטוסטרון נמוכה יכולה לגרום לירידת חשק אצל גברים, אך זו תופעה שמאפיינת את הגיל המבוגר ולא צעיר בן 30. מציע שתיגשו יחד לטיפול סקסולוגי זוגי, כדי לברר מה המקור הרגשי (שכן, כאמור לא סביר שהמקור גופני). בטיפול כזה מקבלים כלים להעלאת החשק והתשוקה וכן הפחתת השחיקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים