גומר מהר מה כדאי לעשות עם זה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/05/2019 | 10:29 | מאת: אמיר

שלום רב. אני לא יודע עד כמה זה קשור או לא, יש לי יחסית איבר מין קטן(כ13 סמ אורך ועווי) ואני גומר מהר יחסית. מרגע החדירה אני בספק אם עוברות 5 דקות והמס' השני יכול להגיע לכ10ד רבע שעה. רציתי לשאול מס' שאלות. 1. האם זה שאני גומר מהר קשור לגודל האיבר מין.? 2. האם יכולה להיות איזושהי בעיה רפואית שרצוי לבדוק? (שמעתי משהו כמו פרוסטטה שיכול להיות קשור לא יודע עד כמה נכון) 3. האם ספריי השייה הוא פיתרון טוב? יותר מעניין האם זה פוגע בי איכשהו ו/או בתפקוד המיני? (כי עם זה אני באמת מצליח לא לגמור ככ מהר...) אשמח למענה מורחב ככל הניתן לכל השאלות.תודה מראש.

01/05/2019 | 10:36 | מאת: אמיר

בן 30

שלום רב? בן כמה אתה? האם יש לך בת זוג? באיזה תדירות אתה מקיים יחסי מין ? מה קורה באוננות? לאחוז גבוה מהגברים ( 25-30 אחוז ) יש שפיכה מהירה, הכוונה שברוב הפעמים לגבר אין יכולת להחליט על עיתוי הגמירה וזה בא לו בהפתעה עד דקה או דתיים מרגע החדירה. הטיפול מאוד אפקטיבי, לבד ועדיף עם בת הזוג הגבר מקבל הנחיות לתרגול בבית איך להגיע לרמות שונות של ריגוש בצורה מכוונת תוך ריכוז בתחושות בפין. תפנה לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

שלום רב גודל הפין לא קשור לגמירה מהירה נטיה לגמור מהר יכולה להיות בגלל התלהבות וחוסר ריכוז בתחושות בפין, בגלל הרגל , רגישות בתחושות בפין, לא בגלל בעיה רפואית. ספריי השהיה לא עוזר , רק מקהה את התחושתיות ופוגע בהנאה. 5 דקות לא נחשב לשפיכה מהירה, ולא צריך להיות תלוי בפעם שניה. תפנה ליעוץ כמו שהמלצתי בתשובה הקודמת תוצאות הטיפול המיני המוסמך מאוד טובות

11/05/2019 | 01:11 | מאת: אמיר

בן 30 יש בת זוג,זה יחסית טרי לא שוכבים כרגע כך שאין שום תדירות...פשוט זה הטריד אותי ממע' יחסים קודמות. באוננות ברגע שאני מגיע לזיקפה מלאה זה לא כזה שונה מסקס, יכול לגמור דיי מהר. אני כן הייתי אומר שישנה רגישות גבוההה עד כדי כך שאם אני רוצה לא לגמור אני חייב להפסיק לנוע לגמרי וכל תזוזה קטנה אני גומר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים