אחרי ארוע לב, שאלה לגבי תרופות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/03/2019 | 08:03 | מאת: אייל

שלום רב, אני סובל משפיכה מוקדמת ומטופל בטרמדקס פלשב שעוזר לי פלאים, לאחרונה עברתי צינטור ומאז אני לוקח לפיטור ואספירין, אני בן 43 מרגיש טוב, שאלתי האם אין בעיה לקחת את כל התרופות ביחד

לגבי התנגשות בין תרופות כדאי לברר עם הרופאים שרושמים לך את אותן התרופות. באחריותם גם לברר זאת טרם מתן מרשם. כהערת אגב, הטיפול בטרמדקס לשפיכה מהירה מהווה קו טיפול שני. הקו הראשון הינו טיפול מיני בו תלמד לשלוט על השפיכה שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים