ירידה בזקפה בעת מין אוראלי. נננ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/02/2019 | 00:26 | מאת: חח

היי, בן 19, אני בקשר רציני עם בת זוג למעלה משנה. עד לפני שבועיים בערך, לא הייתה לי בחיים שום בעיה בענייני זקפה והכל היה בסדר. לפני שבועיים, בזמן שבת הזוג ירדה לי ירדה לי הזקפה לגמרי, הנחתי שזה טבעי ואולי פשוט קורה, אבל בימים האחרונים זה קרה עוד כמה פעמים. אני לא מרגיש ירידה בחשק המיני ואני רוצה לקיים יחסים, ואז כשזה קורה זה ממש מדכא את החשק המיני של בת הזוג שלי וגורם לי אי נוחות ותסכול. בעיקרון אחרי ניסיון חוזר זה מצליח, ואני גם מגיע לאורגזמה, אבל "התקרית" ממש מורידה מכל העניין ומהספונטניות שבדבר. אני מפחד שזה יתחיל להיות דבר קבוע...

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. כתבתי על כך המון בפורום. מציע לך להתמקד בכל הדברים המהנים ומענגים בהם אין לך בעיה. תוציא מהתפריט לתקופה את אותם דברים אשר פוגמים בהנאה. אני בטוח שאתה יודע לענג את חברתך וגם להתענג ממנה בשלל דרכים יצירתיות. אל תתמקד דווקא באלו בהן אתה מרגיש כישלון ותסכול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים