תפקוד מיני ירוד אופציות יצירתיות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/02/2019 | 10:52 | מאת: נועם

שלום האם קיים רופא במדינה שיכול לתת מענה? בחור צעיר, אחרי קיום יחסים מרגיש מת לשבוע עם חשק ירוד מאוד. בשנים האחרנות איבחנתי את עצמי כאלרגי לזרע שלי יש הוכחות ניתן טיפול מינורי שלא מטפל בבעיה הייתי אצל המון רופאים ושום רופא לא עזר אנדוקרינולוגים פוריות פסיכיאטר ראומטולוג כלום... יש משהו שאני מפספס ?

ייתכן ומדובר בתופעה בשם POIS. Post Orgasmic Illness Syndrome כתבתי על כך בעבר, גם בפורום זה. לגבי אלרגיה לזרע - הטיפול הינו כמו בכל אלרגיה.

23/02/2019 | 23:01 | מאת: נועם

תודה על התגובה ה"POIS" הוא התצורה של האלרגיה בין היתר ולא ההיפך החולשה באה בין היתר בעקבות ההתמודדות של הגוף כחולי במלחמה בעצמו אם אפשר למקד אותי למי שיוכל לעזור אשמח

נסה מטפל מיני מוסמך עם רקע רפואי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים