שפיכה מהירה עם אישתי ובעינוג עצמי אני לא גומר מהר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/02/2019 | 01:13 | מאת: מיכאל

שלום ! רציתי לשאול מדוע בעינוג עצמי אני לא גומר מהר ונהנה 3-5 דקות .. וכשאני עם אישתי אני גומר תוך מספר שניות לאחר החדירה ... מה הסיבה ? בנוסף הייתי רוצה לנסות כדורים מסדרת ה SSRI. על איזה כדור הכי מומלץ לשפיכה מהירה ??

שפיכה מהירה מתאפיינת בכך שאין שליטה בתזמון השפיכה בעת חדירה. באוננות אתה כן שולט. SSRI זו משפחת תרופות שעשוייה להאריך את הזמן עד השפיכה. היא לא משפרת את השליטה. זה קו שני של טיפול. הקו הראשון הינו טיפול סקסולוגי במהלכו אתה לומד לשלוט על תזמון השפיכה. מן הסתם לא אמליץ על סוג כדור מסויים. אלו כדורי מרשם. כדאי לגשת אל רופא סקסולוג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים