בעיית זקפה לאחר תקופת סקס אינטנסיבי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/01/2019 | 09:19 | מאת: יותם

שלום, אני בחו"ל 3 חודשים ובחודש וחצי הראשונים עשיתי המון סקס כל יום. לאחר חודש וחצי בערך הזיקפה שלי נחלשה משמעותית ולא מתפקדת טוב. ניסיתי לתת מנוחה כשבוע ללא סקס ועדיין אין לי זקפה ואיבר המין לא נהיה קשיח. אני בן 24 בריא ומשתמש תמיד בקונדום. אשמח לקבל מידע ועצות מה יכול היה לקרות וכיצד להתגבר על הבעיה. תודה.

מה קורה באוננות? מה קורה עם זקפות הבוקר? בקבוצת הגיל שלך ולאור השינוי הפתאומי סביר להניח שהמקור אינו גופני אלא רגשי. מה שנקרא חרדת ביצוע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים