ירידה בזיקפה ביחסי מין ואוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2019 | 15:47 | מאת: חבר

שלום רב, בן 40 בריא בדכ. לחץ דם קצת גבוה אבל מבדיקות שנעשה לאחרונה נמצא שלא מדובר ביתר לחץ דם. לא נוטל תרופות. מזה כמה שנים חווה ירידה בזיקפה הן ביחסי מין והן באוננות כולל שפיכה מהירה בשני המקרים עוד בטרם הגעה לזיקפה. נמשך מאוד לאשתי והחשק המיני בשמיים. מייחס את זה למשהו פסיולוג (זרימת הדם) ופחות רגשי. לא מעוניין בשלב זה בטיפול זוגי. האם מרפאות אית"ם מטפלות בהיבט הפזיולוגי? ובכל מקרה לאיזה רופא עליי לפנות? אורולוג?

שלום רב כן, המרפאות המוסמכות לטיפול מיני באתר איט״ם הן מרפאות רב מקצועיות, יש מהן רופאים מומחים ומטפלים מומחים לנושא, תפנה עם אשתך לאבחון מקיף לפי זה יוחלט על כוון הטיפול. גם אם אתם לא מעונינים בטיפול זוגי חשוב מאוד שאשתך תהיה מעורבת בתהליך

25/04/2022 | 01:29 | מאת: רוברט

הגדלת הפין של ד"ר sacre היא הצמחים הטובים ביותר שהיא עבדה בדיוק כמו שהוא אמר זאת, אני שותה את התרופה בוקר וערב, לא סיימתי את התרופה, כבר קיבלתי את המידה שרציתי, הלכתי לרופא לבדיקה, הרופא אמר שהכל בסדר, לתרופה אין תופעת לוואי, ווטסאפ או מספר טלפון 2349076034359+ או שאתה יכול לשלוח לו דוא"ל [email protected] עבור התרופה שלך להגדלת הפין רוברטו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים