חוסר זיקפה בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/12/2018 | 03:30 | מאת: אאא

בן 68. בריא לגמרי. ערמונית קצת מוגדלת כבר כמה שנים. לא סובל משום דבר. נמצא במעקב אורולוגי פעם בשנה או שנתיים. לא נוטל תרופות כלשהן. החשק המיני קיים. לאחרונה מתחילה זיקפה ויורדת מהר. הנסיונות להחיות תוך כדי מתישים את שנינו ואז גם החשק פוחת.

שלום רב כדאי שתפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לאבחון וטיפול מיני, באיזו מידה הבעיה על רקע רפואי או פסיכולוגי או משולב. יש אפשרות שאתה בדריכות מסוימת או מתח בגלל הזקפה ואז הזקפה יורדת בגלל המתח וחוסר ריכוז בחוויה. בכל מקרה צריך גם לשלול סיבה רפואית. תפנו דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים