חוסר תחושה כתוצאה מנטילת לוסטרל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/11/2018 | 22:29 | מאת: ערן

לפרופסור חרותי שלום, אני בן 39, נוטל וולבוטרין 300 ולוסטרל 50. הלוסטרל מאלחש בצורה משמעותית את הפין למרות מינון הלוסטרל הנמוך. זה ידוע לי כי הפחתת הלוסטרל מחזירה את התחושה אך פוגעת מאוד במצב הרוח. עם קונדום אין מה לדבר בכלל, אין תחושה. הפוגה בלוסטרל יומיים לפני קיום יחסים לא עוזרת לאלחוש. נוטל סיאליס כדי לסייע לזיקפה שגם היא נפגעת מהלוסטרל. יש לי מספר שאלות בבקשה. חלקן מתאימות לפסיכאטר אולי אך הפסיכיאטר לא ממש עזר. מקווה שתוכל לעזור לי: 1. האם סורבון (בוספירון) יכול לעזור לאלחוש? או בונסרין? 2. קראתי שיש נוגדי סרוטונין נוספים שניתן לקחת לפני מגע מיני כדי לשפר את התחושה באופן זמני? האם ידוע לך? מה לגבי ספרוקס (תמצית זעפרן) שאף עשויה לשפר מצב רוח? תודה רבה מראש, ערן

לשאלותיך: 1. יש כאלו שמוסיפים בוספירון או בונסרין על מנת לנטל את תופעת הלוואי של עיכוב השפיכה. לא מכיר את ההשפעה על ירידת התחושה. לא "מת" על הפתרון - כי זה עוד כימיקלים לגוף. 2. לצערי פחות מכיר. כדאי שתתייעץ עם מטפל מיני בעל מומחיות בפסיכיאטריה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים